NAKON VELIKOG TRIJUMFA SRBIJE: / Pogledajte ludo slavlje u Kosovskoj Mitrovici

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Pobjeda Srbije nad Albanijom 2:0 u kvalifikacijama za EURO 2016. godine dočekana je sa velikom oduševljenjem na Kosovu i u Srbiji.

9.10.2015.
8:33
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Albanija je protiv Srbije lovila pobjedu s kojom bi, uz poraz Danske, EURO 2016. godine učinili realnim. Međutim, Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić u sudačkoj nadoknadi srušili su albanske snove i bacili u očaj čitavu Albaniju. Inače, ovaj dvoboj pratile su do sad neviđene mjere osiguranja.

Oko 2000 policajaca. 400 redara, snajperisti, helikopteri i tajne službe čuvali su red na utakmici i pazili da se ne ponove nemile scene iz prvog dvoboja između ove dvije reprezentacije, koja je odigrana prije godinu dana u Beogradu na stadionu Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GENT SHKULLAKU

Palile se baklje, 'marširalo' se Kosovskom Mitrovicom

Posljednji sučev zvižduk donio je veliko slavlje Srba, koji su izašli na ulice u Beogradu i ostalim gradovima. Slavilo se i na Kosovu. Tamo su srbi u velikom broju izašli na ulice i sa zastavama, bakljama i pjesmom proslavili veliku pobjedu svoje reprezentacije.

Građani svevernog dijela Kosovske Mitrovice proslavili su vatrometom i pirotehničkim sredstvima koje su počeli ispaljivati poslije prvog gola srpske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je susret završio, kolone automobila okićene srpskim zastavama formirale su karusel i kružile ulicama Kosovske Mitrovice. Građani su i izvikivali parole "Kosovo je srce Srbije".

Radost zbog pobjede iskazana je i na ulicama Beograda gdje su također kružili automobili sa zastavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo