NAKON UTAKMICE DALMACIJA BRUJI O WUNDERKINDU IZ ŠIBENIKA: / 'To je najveći potencijal u Hrvatskoj, zapamtite njegovo ime'

Image
Foto: Pixell

Šibenik je imao priliku uzvratiti Hajduku za prošlogodišnji poraz u istoj fazi Kupa.

31.10.2018.
19:58
Pixell
VOYO logo

Nogometaši Hajduka izborili su četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su na stadionu Šubićevac pobijedili Šibenik sa 2-1. Domaćin je poveo u 13. minuti nakon autogola Mirka Ivanovskog nakon ubačaja Marka Bulata, Hajduk je izjednačio u 87. minuti golom Ahmeda Saida, a pobjednik je razriješen u 119. minuti golom Stanka Jurića.

Image
ŠIBENIK – HAJDUK 1-2: /

Vulićeva momčad nakon velike muke u napadu preokretom u 119. minuti izborila četvrtfinale Kupa

Image
ŠIBENIK – HAJDUK 1-2: /

Vulićeva momčad nakon velike muke u napadu preokretom u 119. minuti izborila četvrtfinale Kupa

Hajduk je na koncu imao čak 33 udarca prema suparničkim vratima pri čemu 19 u okvir gola, te 19 kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška utakmica

"Po tko zna koji put se ponavlja teška utakmica u Šibeniku. Imali smo toliko prigoda, a balun nije ulazio u branku. Bili smo bolji, kvalitetniji. Zabili su nam na brzinu gol. Onda se trebalo vaditi, a nikad to nije lako pogotovo u Šibeniku", rekao je trener hajduka ZoranVulić poslije utakmice, javlja Dalmatinski portal.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krivo mi je što smo se toliko istrošili. Čeka nas još jedna zahtjevnija utakmica. Sad se moramo odmoriti. Povrijedilo nam se nekoliko igrača", dodao je pa je pohvalio nekoliko svojih igrača.

"Tudor se na poluvremenu povrijedio. On uvijek odigra pošteno i treba mu odati počast jer tako se bori za Hajdukov dres. I Jurić je odigrao dobro. Diže se. Danas je bio igrač odluke"; kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac oduševio

Pohvalio je i šibenski dvojac Bulat - Labrović.

"Bulat je odličan, vidi se da je to perspektiva hrvatskog nogometa i njegova kvaliteta će izaći na vidjelo. Labrović je obranio što ni bolji golmani ne bi obranili. Ali opet, to je Hajduk i motiv pa izvuče iz vas najbolje", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Šibenika BorimirPerković bio je tužan zbog ispadanja.

"Šteta što smo tako u zadnjim sekundama primili golove. Treba spomenuti da smo imali igrača manje. Utakmica je bila sve ono što smo predviđali. Znali smo da ćemo teško imati posjed i da će Hajduk kontrolirati utakmicu. Sve ono što smo taktički dogovorili igrači su ispunili i u ni u jednom trenutku nismo bili podređeni. Mogu svoje igrače pohvaliti, bili su odlični", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki potencijal

I on je pohvalio Bulata i Labrovića.

"Marko Bulat (17), zapamtite gdje će igrati, u kojem klubu. To je najveći potencijal u Hrvatskoj i u 16 godini je počeo igrati seniorski nogomet. Kad ga nema u igri mene glava boli. Vratar Labrović je izuzetan potencijal i konstantno brani dobro", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo