NAKON REBIĆA I JOVIĆA STIŽE - ON: / Kovač već zaboravljenog talenta lansira među zvijezde? Oduševio ga već u prvih nekoliko dana

Image
Foto: Profiemdia

Dok je radio u Eintrachtu, Kovač je oživio karijere Anti Rebiću i mladom srpskom napadaču Luki Joviću

6.8.2020.
11:34
Profiemdia
VOYO logo

Čini se da bi Niko Kovač sljedeće sezone možda mogao lansirati među zvijezde novo vrlo zanimljivo ime. Kovač je već poznat po tome da oživljava karijere kvalitetnim igračima koji su upali u određene probleme i stagnaciju, a slična je situacija i s ovim mladim nogometašem.

Dok je radio u Eintrachtu, Kovač je oživio karijere Anti Rebiću i mladom srpskom napadaču Luki Joviću. Obojica su nakon njega ostvarila ogromne transfere u Milan i Real Madrid, a sada je hrvatski trener u Monacu pronašao igrača koji ga je potpuno osvojio. Riječ je o 23-godišnjem Nigerijcu Henryju Onyekuruu. On se nedavno vratio u Monaco s posudbe u Galatasarayu, a na prvim je treninzima oduševio Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Henry Onyekuru of Galatasaray during the Turkish Super league football match between Basaksehir FK and Galatasaray at Basaksehir Fatih Terim Stadium in Istanbul , Turkey on June 28 , 2020.,Image: 536836785, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for publication in Turkey, Model Release: no

Nova velika zvijezda

Francuski mediji pišu da ga je Kovač pratio još dok je radio u Bayernu lani, ali do transfera nije došlo. Onyekuru je već dugo prisutan na sceni, o njemu se pisalo kao o velikom talentu još kad ga je 2017. godine doveo Everton. No, Onyekuru se nije odmah snašao i poslan je na posudbu prvo u Anderlecht, zatim i u Galatasaray gdje je prvo bio na posudbi, a zatim je prodan Monacu koji ga je opet proslijedio Galati.

Ispekao je zanat Nigerijac u Turskoj i sada ga je Monaco vratio, a francuski su mediji uvjereni kako bi Onyekuru mogao biti nova velika zvijezda i kako bi ga Kovač mogao lansirati među elitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo