NAKON REALOVA DEBAKLA POJAVILA SE ZANIMLJIVA ANEGDOTA S MODRIĆEM: / Ovo je, zapravo, najbolji dokaz koliko je Hrvat velik igrač

Image
Foto: Profimedia

Ponajbolji igrač Reala i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, srećom, nije sudjelovao u ovom debaklu

21.1.2021.
15:05
Profimedia
VOYO logo

Trećeligaš Alcoyano napravio je senzaciju u osmini finala španjolskog Kupa Kralja izbacivši slavni Real Madrid s 2-1 nakon produžetka. Real je u gradić Alcoy u provinciji Valencia došao bez pola prve momčadi, uključujući i Luku Modrića koji je ostao u Madridu.

Kada je Eder Militao u 45. minuti pogodio za vodstvo Reala, činilo da se će i tako pričuvni Real osigurati plasman u četvrtfinale. No, u 80. minuti Solbes je izjednačio, a Zidane u igru ubacio Benzemu, Kroosa i Hazarda, što je donijelo premoć, ali ne i gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alcoyano je izborio produžetak, a u 110. minuti ostao bez isključenoga Lopesa. I onda, posve nenadano, u 115. minuti trećeligaš je i s igračem manje preko Casanove došao do iznenađujućeg vodstva, a Real unatoč brojnim nije šansama uspio zabiti.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Partido de LaLiga Santander disputado entre Real Madrid y Athletic. En la imagen, Zidane habla con Modric.

LaLiga Santander match played between Real Madrid and Athletic. In this picture, Zidane speaks to Modric.//MARCA_1135.4221/2012181147/Credit:MARCA/SIPA/2012181150,Image: 577009801, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Anegdota s Modrićem

Ponajbolji igrač Reala i kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, srećom, nije sudjelovao u ovom debaklu, ali sigurno mu nije svejedno s obzirom na to da španjolski mediji i navijači neumorno kritiziraju njegov klub i trenera. No, u cijelom kaosu možda ga jedna stvar može i razveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je završila utakmica s Alcoyanom, pred španjolske je novinare izašao 39-godišnji nogometaš i kapetan pobjedničke momčadi, Juli. On je ispričao jednu anegdotu koja je vezana baš za Modrića.

"Budući da zbog koronavirusa nismo mogli na travnjaku razmjenjivati dresove s igračima Reala, dogovoreno je unaprijed da se pošalju, kao to i koji će kome pripasti. Izabrao sam dres Tonija Kroosa, ali sam morao napraviti zamjenu. Kada je to čuo, moj sin je zatražio da promijenim odluku i kući donesem Modrićev", rekao je Juli, koji je igrao od 60. minute utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo