Ima se, može se: Pogledajte ludi provod Ronalda na koji je Perez poludio

Najbolji nogometaš Reala Cristiano Ronaldo u subotu je, nekoliko sati nakon što je Atletico ponizio Kraljevski klub sa 4:0, priredio raskošnu zabavu za svoj 30.

9.2.2015.
14:54
VOYO logo

Na video snimci koju su objavili španjolski mediji Ronaldo uživa u društvu Jamesa Rodrigueza, Brazilca Marcela i pričuvnog vratara Keylora Navasa. Mediji su objavili i da na proslavi nije bilo niti jednog španjolskog igrača Reala, pa niti dvojice starosjedilaca Ikera Casillasa i Sergija Ramosa, što ukazuje na podjele u klubu.

Kad je vidio snimku predsjednik Reala Florentino Perez "bio je ljut kao ris", a pobjesnili su i navijači koji su Ronalda oštro kritizirali na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ronaldov menadžer Jorge Mendes stao je u obranu osvajača Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poraz ga je jako pogodio, jer je Ronaldo najveći profesionalac na svijetu. Kazao mi je da će na proslavi biti više od 40 djece i da mora biti prisutan, ali da se neće dugo zadržati", izjavio je Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotnjem gradskom derbiju 22. kola Primere Atletico je na svom Calderonu deklasirao vodeći Real Madrid sa 4-0, a hrvatski napadač Marijo Mandžukić postigao je pogodak i upisao asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo