NAKON DVIJE GODINE PROCURILA DOBRO ČUVANA TAJNA: / 'Perez je bio spreman da ti za njega 300 milijuna eura'

Image
Foto: Profimedia

Čim dođe prijelazni rok postane jedna od glavnih tema

12.4.2021.
11:06
Profimedia
VOYO logo

Brazilski nogometaš Neymar zaprepastio je Barcelonu i sve obožavatelja kada je u ljeto 2017. pristao na ponudu PSG i preselio u francusku prijestolnicu za rekordni transfer od 222 milijuna eura. Sve od tada redovito se pojavljuju priče o povratku na Camp Nou.

Međutim, sada se pojavila jedna o tome kako je prije dvije godine skoro završio u redovima najvećeg Barcinog rivala Real Madrida. Naime, Neymarov bivši menadžer WagnerRibeiro u intervjuu za L'Equipe ispričao je što se događalo u ljeto 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada je bio jako blizu transfera u Real Madrid. Bili su spremni za njega dati 300 milijuna eura. Florentino (Perez) mi je tako rekao, ali Nasser (Al-Khelaifi) ih je odbio i poručio kako ga neće prodati niti za milijardu i da ne ide nikuda", otkrio je Ribeiro. Također, dodao je i kako je pregovarao s Realom dok je nogometaš još bio u Santosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Florentino je bio uvjeren da Neymar dolazi u Real. Prihvatio je ponudu koju sam mu prezentirao. Bio je spreman platiti 40 milijuna eura Santosu, ali Neymar nije htio ići u Madrid. Želio je igrati za Barcelonu", poručio je i naglasio kako mu niti jedna klub na svijetu ne može ponuditi ono što može PSG.

"Samo si oni mogu priuštiti Neymara. Real je u financijskim problemima, Barca u još gorim. U Italiji mu nitko to ne može ponuditi, a mislim da ne mogu niti United i City. U Parizu igrači mogu dobro zarađivati i imaju jaku momčad. Ove sezone osvojit će ligu prvaka i Neymar će dobiti Zlatnu loptu", prognozira Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo