NAKON DERBIJA DINAMA I HAJDUKA ISPLIVAO ZANIMLJIV DETALJ: / Bjelica se poslužio trikom i dodatno motivrao Modre

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Modri su slavili na Maksimiru s 1-0.

17.12.2018.
15:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vezni igrač Dinama Španjolac Dani Olmo (20) proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među kapetanima hrvatskih prvoligaša 16. godinu zaredom.

"Jako sam se razveselio kada su mi javili da sam dobitnik ove nagrade. Svako priznanje je lijepo, ali nema ništa bolje nego kada te biraju osobe koje se bave istim poslom kao i vi. Ovim putem zahvaljujem svim kapetanima i igračima iz HNL-a, ovaj trofej mi puno znači i imati će posebno mjesto u mome životu," poručio je mladi Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

17.12.2018., Zagreb - 16. izbor Kapetani biraju nogometasa godine MAXtv Prve Lige. Nagradu je dobio Daniel Olmo Carvajal, nogometas GNK Dinama. Photo: Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Kako javlja Sportklub, trener Dinama Nenad Bjelica iskoristio je izbor za najboljeg igrača hrvatske lige kako bi dodatno motivirao svoju momčad pred derbi s Dinamom.

Kako? U svlačionici je na komadu papira isprintao glasove Hajdukovog kapetana Josipa Juranovića, koji na popis nije uvrstio Dinamvu zvijezdu. Kao najboljeg izabrao je suigrača Antu Palaversu, na drugo mjesto stavio je Rijekinog Hebera, na treće još jednog suigrača Domagoja Bradarića, na čertvrto Dinamovog Ademija, i na peto Hajdukovog Jospa Posaveca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo