NAKON DEBAKLA: / 'Ispričavamo se navijačima, pokazat ćemo da s ponosom nosimo ovaj grb'

Image
Foto: Ivo Cagalj

Nakon što je u nedjelju u Istri potučen do koljena (poraz 4:1), Hajduk se okreće europskim izazovima. Uoči prve utakmice 3.

29.7.2015.
15:10
Ivo Cagalj
VOYO logo

"Ja bih se prije svega ispričao svim navijačima Hajduka za Istru, ali ne želim se vraćati na tu utakmicu. Okrenuti smo naprijed, želimo pokazati borbenost i agresivnost, ono što navijači traže od nas. Želimo pokazati da s ponosom nosimo ovaj grb i da smo brzo naučili lekciju", jasan je splitski strateg.

"Gledali smo utakmice, moderna su momčad, igraju brzo, brzo se transformiraju iz obrane u napad, dobri su i u prekidima. Prije dvije godine bili su i prvaci, dobili su financijsku injekciju lokalnog milijunaša, tako da su zadržali momčad i pojačali se Boatengom iz Manchestera, Albancem Kastratijem, Abuom iz Gane. Oni su do sada naš najteži protivnik. No, moji momci su na treningu radili dobro, to mi daje samopouzdanja za ovaj sraz", kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk i Dinamo imaju nešto zajedničko

Hajduk i Dinamo ovoga puta imaju nešto zajedničko, što je zaista rijetkost. A to su protivnici. Molde i Stromsgodset su slične momčadi, gaje istu skandinavsku nogometnu filozofiju. Znači nikad ne odustaju, čvrsti su u duelima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je jučer igrao protiv Moldea, koji je al pari s našim protivnikom. Ne mogu odgovoriti jesu li jači od Dinama, trebali bi odigrati međusobno da to znamo, ali vidjeli ste i jučer da je norveški nogomet na većem nivou nego hrvatski. Naš rejting diže reprezentacija, ali mi smo daleko iza njih po kvaliteti i infrastrukturi lige. Dinamo je pretrpio dosta kritika nakon utakmice, ali po meni su oni bili dobri. Mogli su pobijediti, ali nisu imali sreće da iskoriste svoje prilike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo