U NAJVEĆEM ENGLESKOM DERBIJU: / Sjajni Rooney srušio Liverpool

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Manchester United ostvario je važnu pobjedu u 22. kolu Premier lige. Na gostovanju kod Liverpoola slavili su pogotkom Waynea Rooneyja s 1:0 i sada su opet na petom mjestu ljestvice.

17.1.2016.
17:35
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Napadač Uniteda Rooney postigao je pogodak u 78. minuti. Gosti su imali do tada nekoliko udaraca prema vratima Mignoleta, ali su do pogotka došli nakon prvog udarca koji je išao u okvir. Rooneyju je ovo bio 176 pogodak za Manchester United i sada je igrač s najviše pogodaka u Premier ligi za jedan klub. U nedjelju je preskočio Thierryja Henryja (175).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Gea je odlično branio

Rooney je na Anfieldu postigao svoj prvi pogodak nakon 15. siječnja 2005. godine. Osim Rooneyja posebno se istaknuo vratar gostiju David De Gea koji je obranio nekoliko opasnih udaraca Liverpoolovih igrača.

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

U Premier ligi u vodstvu je Leicester s 44, Manchester City i Arsenal imaju 43, a Manchester United je peti s 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal remizirao sa Stokeom

Mesut Özil nije zaigrao za Arsenal kod Stokea (0:0) zbog ozljede i njegov izostanak u kreiranju igre londonskog kluba se osjetio. Domaćini su bili bolji na terenu i imali više udaraca (14:8) na gol suparnika.

U Premier ligi u vodstvu su Arsenal i Leicester sa 44, Manchester City ima 43, a Manchester United je peti s 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo