NAJVEĆA ZVIJEZDA BLUESA UGLEDALA SE NA BIVŠEG SUIGRAČA: / Nogometaši Chelseaja pronašli su recept za iznudu transfera

Image
Foto: AFP

Saga oko odlaska najveće zvijezde Chelseaja ide dalje, ali ishod je izvjestan

11.10.2018.
9:57
AFP
VOYO logo

Eden Hazard već neko vrijeme ne krije da bi volio Chelsea zamijeniti Real Madridom, a prošlog je tjedna još jednom otkrio kako će, ako napusti Stamford Bridge, njegovo sljedeće odredište svakako biti Santiago Bernabeu.

Belgijac je prošlog ljeta situaciju doveo čak do pregovora između klubova, ali oni su završeni bez dogovora. Ipak, napadač ne odustaje jer zna da će se ponovno ukazati prilika za transfer, a ovoga puta planira ju i iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U centru priče oko njegova odlaska nalazi se ugovor koji ima potpisan s Chelseaje, a koji vrijedi do 2020. godine, što znači da sljedeće ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora i može otići iz Londona za jako malo ili ništa odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Courtoiseov poučak

Nakon što je odbio već pet ponuđenih ugovora jasno je da iz kluba pokušava izaći na način koji je to učinio Thibaut Courtois, koji je također odbijao novi ugovor pa je prodan u Real za 35 milijuna eura, da klub barem nekako unovči njegov odlazak.

Bez obzira ne sve, Hazard ne želi pritiskati klub, trudi se s njima i nakon odlaska ostati u dobrim odnosima pa bi se zbog toga moglo dogoditi da do transfera ne dođe u siječnju, kako bi Madriđani željeli, već tek na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko klubova želi ga dovesti što je prije moguće, ali njega zanima samo španjolski velikan, koji mu je bio i primamljiviji ranije zbog suradnje sa Zinedineom Zidaneom, ali interes nije popustio ni sada i čini se kako je njegov transfer na Bernabeu samo pitanje vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo