NAJVEĆA ZVIJEZDA BAYERNA NAHVALILA PERIŠIĆA KAO RIJETKO TKO: / Zbog jedne njegove izjave razloga za sreću imat će i Kovač

Image
Foto: AFP

Bivši izbornik će i dalje moći računati na najboljeg igrača, dok je Vatreni primio ogroman kompliment

28.8.2019.
19:19
AFP
VOYO logo

Poljski napadač RobertLewandowski na zastrašujući je način ušao u novu sezonu. Pet je golova zabio u prva dva kola i na taj način pokazao da će i dalje biti glavni oslonac NikeKovača. Zbog toga se svi u klub nadaju da će uskoro staviti potpis na novi ugovor.

"Trebamo još samo neke detalje dogovoriti. Jako dobro se osjećam u Münchenu. Klub ima iste ciljeve kao i ja: osvajati trofeje, što uključuje i Ligu prvaka", izjavio je napadač za Sport Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je zbog politike transfera kritizirao vodstvo kluba što je stavilo pod znak upitnika njegovu klupsku budućnost.

Ključni sastanak

"Razgovarao sam sa Salihamidžićem i Rummeniggeom i odgovorili su mi na moja pitanja. Nakon toga znao sam da će se nešto dogoditi i da će doći kvalitetna pojačanja. To mi je bilo važno i to me umirilo", rekao je Poljak. Jedan od igrača koji je stigao je IvanPerišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski celebrates scoring during the German Cup (DFB Pokal) quarter-final football match FC Bayern Munich v FC Heidenheim on April 3, 2019. (Photo by Sven Hoppe / dpa / AFP) / - Germany OUT / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.

"Uvjeren sam da on ove sezone može biti veliko iznenađenje. Dobro igra s obje noge, dobar je u igru glavom, robustan je i dobar je dribler. Može nam odmah pomoći, staviti druge igrače pod pritisak i natjerati ih da budu bolji", poručio je.

Bayern mu je ovog ljeta htio dovesti rezervu, ali se to se nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To neće predstavljati veliki problem. Müller, Coutinho ili Ivan mogu igrati u napadu. On to može, baš kao i Gnabry", naglasio je.

Bayern ovog vikenda na svom stadionu igra s Mainzom i to je nova prilika Poljaku da se pokaže u najboljem izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo