NAJVEĆA ŽIVOTNA POBJEDA: / Nakon četiri godine borbe izliječio se od zloćudne bolesti i želi opet igrati nogomet

Image

Bivši bugarski nogometni reprezentativac i kapetan Aston Ville 36-godišnji Stilijan Petrov, koji je prekinuo igračku karijeru 2012.

27.4.2016.
11:17
VOYO logo

"Rekao sam čelnicima kluba kako bih želio započeti pripreme za novu sezonu s momčadi. Razgovarao sam s mnogo liječnika i stručnjaka za tjelesnu pripremu i svi su se pozitivno izrazili vezano za moj povratak nogometu. Imam 36 godina, ali danas nogometaši igraju do 40. Smatram kako imam dobre izglede za povratak, ali ako i ne uspijem barem ću moći reći kako sam probao", rekao je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao za Celtic i Aston Villu

Petrov je u karijeri odigrao 105 utakmica za bugarsku reprezentaciju i postigao osam golova. Nakon sedam sezona provedenih u Celticu (1999-2006), 2006. godine je stigao u Aston Villu za koju je zaigrao 218 puta u svim natjecanjima prije no što mu je dijagnosticirana leukemija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aston Villa seli u Championship

Bivši europski prvak Aston Villa, koja je 1982. godine osvojila naslov najboljeg na Starom kontinentu, sljedeće će sezone nastupati u drugoj engleskoj ligi nakon katastrofalnog učinka ove sezone u Premier ligi. Nakon 35 odigranih kola klub iz Birminghama ima samo 16 osvojenih bodova, čak 14 manje od pretposljednjeg Newcastle Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo