NAJVEĆA LJUBAV NA SVIJETU: / Messi i njegov sinčić Thiago treniraju zajedno

Image
Foto: AFP

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi više je puta isticao važnost koja njegova obitelj ima za njega u karijeri, u životu.

30.7.2015.
8:39
AFP
VOYO logo

Messijev dnevni raspored prenatrpan je nogometnim obvezama u svojoj Barceloni. Stoga, svaki slobodni trenutak koristi kako bi bio sa svojom obitelji.

Njemu je obiteljska kuća mjesto za punjenje baterija i bijeg od nogometne stvarnosti, a druženje sa sinom za njega najbitnija stvar na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova nevjenčana supruga Antonella Roccuzzo važna je žena u njegovu životu, treća uz majku i sestru. Par je zajedno od 2009. godine, a sada očekuju svoje drugo dijete, drugoga sina. Mali će se navodno zvati Benjamin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav iz djetinjstva

Antonella i Lionel se poznaju od djetinjstva, a sreli su se preko njegova najboljeg prijatelja, njezina bratića Lucasa Scaglie, također nogometaša.

Sretna obitelj svakog dana uživa u zajedničkim trenucima, pogotovo to vrijedi za Lionela i njegovog sinčića koji su nerazdvojni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je najbolji nogometaš svijeta na svom Twitter profilu objavio video u kojem trči na pokretnoj traci, a desno od njega je njegov sin Thiago, koji je svom tati odlučio biti dodatna inspiracija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo