NAJŠOKANTNIJI PREOKRET IKAD: / Topnici Wengera žele zamijeniti neprijateljem broj jedan?

Image

Jose Mourinho trener Arsenala! To bi sigurno bio najšokantniji preokret ikada.

21.3.2016.
13:14
VOYO logo

Zašto? Pod broj jedan, mjesecima se piše da će Portugalac preuzeti Manchester United krajem sezone, a navodno je s njima potpisao i prilično nevjerojatan predugovor prema kojem će mu slavni engleski klub morati platiti visoku kompenzaciju ako do 1. svibnja ne potpiše konači ugovor. O tome više pročitajte ovdje.

Image
OVO NIJE NORMALNO: /

Mourinho potpisao nevjerojatan predugovor!

Image
OVO NIJE NORMALNO: /

Mourinho potpisao nevjerojatan predugovor!

Ne podnose se

Pod broj dva, poznato je koliko se aktualni trener Arsenala ArseneWenger i Mourinho javno ne podnose, što je bilo vidljivo prilikom svake konferencije za medije uoči okršaja njihovih klubova. Unatoč svemu tome španjolski Fichajes objavio je da Arsenal želi Wengera zamijeniti bivšim Chelseajevim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Arsenal prati razvoj događaja s Unitedom. Umorni su od neuspjeha i manjka trofeja pod Wengerom i Portugalca vide kao idealnu zamjenu", pišu Španjolci. Dodaju i kako bi Mourinho rado saslušao ponudu, ali ga pomalo plaši otpor na koji bi naišao u Unitedu te je nervozan što posao nije završen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god se ovo čini nevjerojatnim, to bi možda vlasnicima Arsenala bio logičan potez jer bi s Mourinhom sigurno napali naslov prvaka, a i on bi ih, za razliku od Wengera sigurno natjerao da mu daju veći budžet za pojačanja. Podsjetimo, Francuz je došao na klupu londonskog kluba 1996. godine, a posljednji naslov prvaka osvojio je 2004., u sezoni koju je njegova momčad završila bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo