KONTROVERZNI MENADŽER / Najpoznatiji nogometni agent Mino Raiola u teškom stanju danima leži na intenzivnoj, a njegova najveća zvijezda dobila je suludu ponudu

Image
Foto: Profimedia

Raiola je prije desetak dana hitno operiran i još je uvijek u teškom zdravstvenom stanju

20.1.2022.
20:01
Profimedia
VOYO logo

Najpoznatiji nogometni agent na svijetu, Talijan s nizozemskom putovnicom, Mino Raiola, već danima leži na intenzivnoj njezi u milanskoj bolnici "San Raffaele", tvrdi to njemački Bild.

Raiola je prije desetak dana hitno operiran i još je uvijek u teškom zdravstvenom stanju, a Nijemci pišu kako Raiola boluje od teške plućne bolesti i da je njegovo stanje dosta ozbiljno. Suradnica kontroverznog nogometnog menadžera, prošlog je tjedna tvrdila kako je s njim sve u redu i kako nema razloga za brigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mino je odradio uobičajene liječničke zahvate pod anestezijom. Sve je bilo planirano te nije bilo hitnih operacija", kazala je, ali čini se da stvari nisu prošle baš najbolje.

Image
Foto: Profimedia

Veliki posao na čekanju

Podsjetimo kako Mino Raiola zastupa neke od najpoznatijih i najskupljih nogometaša svijeta, poput Paula Pogbe, Zlatana Ibrahimovića, Gianluigija Donnarumme, Matthijsa De Ligta, Marca Verrattija, a uvjerljivo najjače ime u njegovoj ergeli je ono Erlinga Haalanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovakva situacija s Raiolom stvara velike probleme mladom Norvežaninu, ponajboljem napadaču svijeta i jednom od najvrjednijih nogometaša današnjice. Haalanda ovih dana obasipaju ponudama, PSG je za njega pripremio paket od 300 milijuna eura, a dobar dio tog novca, u obliku provizije, trebaju uzeti upravo Mino Raiola i Haalandov otac Alf-Inge. Isto tako, Haaland ima na stolu, navodno, ponudu Borussije Dortmund za produljenje, a priča se i o navodnim ponudama iz Engleske i iz Real Madrida.

No, cijeli posao mora na čekanje dok se Raiola ne oporavi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo