NAJBOLJI STRIJELAC U POVIJESTI ENGLESKE SIGURAN U PROLAZ: / 'Dečki igraju sjajno, možemo do kraja!'

Image
Foto: AFP

Rooney uvjeren da će Englezi biti prvaci

11.7.2018.
11:12
AFP
VOYO logo

Najbolji strijelac u povijesti engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney (32) uvjeren je kako 'Gordi Albion' nakon niza godina neuspjeha napokon može na svjetski tron.

"Dečki igraju sjajno, atmosfera u reprezentaciji i oko nje je fantastična. Možemo biti ponosni na njih i vjerujem kako mogu do kraja," kazao je Rooney na službenom otvaranju novog 200 milijuna dolara stadiona DC Uniteda čiji će dres nositi iduće tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro debitira

Bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda zbog klupskih obaveza nije u Rusiji, ali pažljivo prati sve što se događa u najvećoj zemlji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam polufinale i utakmicu protiv Hrvatske, ne mogu je dočekati. Siguran sam kako se mogu približiti korak bliže naslovu prvaka i potom pehar donijeti kući," poručio je Rooney koji će u dresu DC-a debitirati u nedjelju protiv Vancouvera.

Najbolji strijelac u povijesti

Rooney će službeno postati član kluba iz Washingtona u četvrtak kada se otvara prijelazni rok, a potpisao je ugovor na tri godine vrijedan 12 milijuna eura. Rooney je rekorder engleske reprezentacije sa 53 gola ispred Bobbyja Charltona koji je zabio 49 i Garyja Linekera sa 48 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je u dresu 'Gordog Albiona' upisao 119 nastupa, a više od njega ima tek Peter Shilton koji je sakupio 125 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo