NAJBOLJI DOKAZ DA JE DINAMOVA POBJEDA ZAISTA POVIJESNA: / Objavljen je čudesan podatak. 'Modrima' ovo nije uspjelo 50 godina

Image

Dinamovi igrači i utakmica postali su top-tema europskih medija, ali jedan podatak ovu pobjedu doista čini čudesnom

21.3.2021.
10:00
VOYO logo

Da je Dinamova pobjeda protiv Tottenhama i plasman u četvrtfinale Europa lige velika stvar, to znamo već svi. Divio im se cijeli svijet, navijači su izašli na ulice, slavilo se do kasno u noć, Dinamovi igrači, a posebice "hat-trick" heroj Mislav Oršić, postali su top-tema europskih medija, ali jedan podatak ovu pobjedu doista čini čudesnom.

Naime, docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i predavač na kolegiju Ekonomika sporta, Tomislav Globan, objavio je na svom Twitter-profilu podatak koji Dinamovu pobjedu čini povijesnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da zaokružimo tjedan s još jednom trivijom. Izbacivanje Tottenhama je prvi Dinamov prolaz u nokaut utakmicama protiv klubova iz Liga Petice u zadnjih 50 godina. Od HSV-a 1970. do Spursa 2021. smjestilo se 16 uzastopnih ispadanja, i to šest puta od talijanskih klubova, po tri puta od njemačkih francuskih i engleskih te jednom od španjolskog kluba", napisao je Globan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo