NAD NAJVEĆU FEŠTU U MODERNOJ POVIJESTI LIVNA NADVILO SE INTRIGANTNO PITANJE: / Hoće li na Dalićev doček stići i jedan nepozvani gost?

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski izbornik u Livno stiže u utorak u poslijepodnevnim satima stoga su na stadionu Zgona pripreme za doček u punom jeku.

23.7.2018.
22:15
PIXSELL
VOYO logo

Još otkako je ZlatkoDalić preuzeo hrvatsku nogometnu reprezentaciju uspjesi Vatrenih se u Livnu prate pod posebnim povećalom. Kako i ne bi kad je danas najpopularniji Hrvat prije gotovo 52 godine rođen u tom gradu na jugozapadu Bosne i Hercegovine.

Naravno, Livnjaci su do neba ponosni što je na čelu najuspješnije hrvatske nogometne momčadi u povijesti upravo njihov 'zemljak' pa ne čudi da Daliću pripremaju spektakularan doček. Hrvatski izbornik u Livno stiže u utorak u poslijepodnevnim satima stoga su na stadionu Zgona pripreme za doček u punom jeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše portal Livno online, organizatori na skupu očekuju najmanje 40.000 ljudi što će biti jedna od najvećih fešti u modernoj povijesti grada. Tvrde da će navijači stići iz svih dijelova BiH, Hrvatske, ali i ostatka regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati svi detalji dočeka

Daliću će se na pozornici navodno pridružiti i AnteRebić, a za glazbeni program bit će zaduženi MateBulić,MarkoPerkovićThompson, DraženZečić, MiroslavŠkoro, Dalmatino, Joško ČagaljJole i AlenNižetić.

Gotovo svi detalji dočeka su poznati, no uoči proslave postavilo se jedno prilično logično pitanje - hoće li se u Livnu pojaviti i ZdravkoMamić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da siva eminencija hrvatskog nogometa već mjesec i pol dana, sve otkako mu je u Osijeku izrečena nepravomoćna presuda zbog izvlačenja novca iz Dinama, boravi u Bosni i Hercegovini, njegovoj drugoj domovini kako to voli istaknuti. Svega 124 kilometra dijele Međugorje od Livna, a s obzirom na to da ne postoji nikakvo ograničenje koje bi ga u tome spriječilo, moguće je da će se Mamić pojaviti na stadionu Zgona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u javnosti etiketiran kao osoba koja je zagovarala Dalićevu smjenu nakon američke turneje, a sjećamo se i 'košarice' koju su Vatreni uručili čelnicima HNS-a po povratku u domovinu, Mamić je u razgovoru za Sportske novosti izjavio da bi Dalić teško bio izbornik da je on bio protiv.

"Kad je došlo do smjene Čačića, pa valjda vam je jasno da se tada pitalo i mene koga bih za izbornika", znakovito je rekao bivši Dinamov izvršni predsjednik. A s obzirom na to da je dodao i kako je svojevremeno bio dio 'toga', misleći jasno na reprezentaciju,, uopće nam se ne čini nevjerojatnim da se pojavi u Livnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Učinimo Hrvate ponosnima'

Dva dana prije dočeka u svom rodnom gradu javio se i sam izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi moji, sljedećeg utorka pošaljimo u svijet poruku ljubavi, mira, zajedništva i hrvatskog ponosa. Učinimo sve Hrvate diljem svijeta ponosnim našim ponašanjem i našim zajedništvom. Zajedno smo najjači, zajedno možemo sve. Želio bih da se sljedećeg utorka ujedinimo kao nikada prije, da se ujedinimo u ljubavi i zajedništvu. Pokažimo svijetu koliko srce ima naše malo Livno i koliku energiju možemo poslati u svijet. Želim svima dobru i dostojanstvenu zabavu, kakvu ovaj kraj zna napraviti. Nemojmo dopustiti da blate naš ugled i naše dostojanstvo, pokažimo svima da smo veliki u slavlju i veliki u svemu", poručio je Zlatko Dalić.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo