NABIJANJE NA YOUTUBEU: / Ovo je jako glup način za uništiti vlastiti život

Image
Foto: Screenshot

Društvene mreže mogu biti jako okrutne, svaka glupost se plaća, a to je posebno saznao jedan od navijača Chelseaja.

10.11.2015.
9:28
Screenshot
VOYO logo

Clive O'Connell je ugledni engleski odvjetnik, stručnjak na području osiguranja. Dobio je i nagradu za najboljeg odvjetnika u Velikoj Britaniji u 2014. godini. No, sam je sebi najveći neprijatelj, u dvije minute preko YouTube-a naškodio je vlastitoj karijeri. Nakon poraza od Liverpoola, na odlasku sa stadiona, jedan novinar ga je pitao o situaciji u klubu, a on je izbacio sve što mu je bilo na duši.

"Nitko nije bolji od Mourinha. Navedite tko je bolji, bio da je slobodan ili ne? Ancelotti nije bolji od Mourinha. Stariji je, a Jose ima puno bolju perspektivu", krenuo je O'Connell u obračun i počeo vrijeđati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto mislite da ta liverpulska g*vna mu pjevaju 'dobit ćeš otkaz ujutro', dok smo mi Benitezu pjevali 'želimo da ostaneš', dok je vodio Liverpool. Čak i taj ološ, ti odvratni ljudi, znaju da je Mourinho najbolji trener na svijetu - oni ga se boje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par dana kasnije - dobio je otkaz. I to na isti način na koji se 'proslavio' - preko YouTubea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tvrtki za koju je radio, jednostavno nije bilo mjesta za ljude koji tako razmišljaju, a O'Connell se prekasno pokajao.

"Pustio sam da me prevladaju emocije. Žalim zbog svega, ovo djelo je bilo uzrokovano mojom nesmotrenom i žalosnom reakcijom, koja je bila neprikladna čak i van kamere.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo