Pogledajte sprdačinu s Mamićem nakon incidenata na Poljudu

Nedugo nakon incidenata u poljudskoj loži na najvećem hrvatskom derbiju, u kojima je glavnu ulogu imao Zdravko Mamić, na YouTubeu je osvanuo najnoviji video koji se bavi ovim 'fenomenom'.

23.3.2014.
11:58
VOYO logo

Podsjetimo, Mamić je tijekom dvoboja između Hajduka i Dinama napravio svoj show na zapadnoj tribini gdje je prvo imao verbalnu raspravu s jednim od uzvanika, Mijom Pašalićem, inače bliskim prijateljem Hajdukova predsjednika Marina Brbića, s kojim se krenuo i fizički obračunati, no redari su smirili situaciju.

Dinamov gazda se tijekom utakmice raspravljao i s članom Nadzornog odbora Hajduka Ljubom Pavasovićem-Viskovićem, a na kraju je preko ograde ušao u svečanu ložu u kojoj se 'pohvatao' s bivšim igračem Hajduka 77-godišnjim Ivom Begom zbog čega su obojica zaradili prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener Zoran Mamić je, kao i obično u ovakvim situacijama, branio svog brata za čije je ponašanje našao opravdanje.

//www.youtube.com/embed/PH9t5fZprvw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom trenutku sam vidio gužvu, ali treba se zapitati i kako se ponaša publika u loži. Tolika količina vrijeđanja, uvreda i predmeta koji lete prema ljudima iz Dinama... Ovdje u Splitu smo doživjeli jako puno neugodnosti: pljuvanja, gađanja i sličnoga. Zašto se to događa u loži takvog kluba kao što je Hajduk? U loži Maksimira se tako nešto nikada, ali baš nikada nije dogodilo ljudima iz Hajduka", kazao je Mamić, a predsjednik Hajduka Marin Brbić ponudio svoje viđenje nemilih događaja na Poljudu.

"Nije isto kada na vrijeđanja reagira neki navijač ili kada to učini klupski djelatnik. Koliko sam dobio informaciju, Mamić je zaista reagirao na neprimjerena dobacivanja navijača, ali smatram da se jednom ipak mora naučiti kontrolirati. Ipak, sjedi u loži na stadionu i svojim ponašanjem utječe na ukupnu atmosferu. Još ćemo proučiti kodeks o ponašanju djelatnika na utakmici, pa ćemo vidjeti hoćemo li prijaviti Mamića zbog njegovog ponašanja", kazao je Brbić za Sportske novosti te najavio kako će predložiti da se Mamiću zabrani dolazak na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo