Juve najavio iznenađenje koje će izazvati probleme!

Za sljedeću sezonu čelnici novog talijanskog nogometnog prvaka Juventusa najavljuju tri zvjezdice na dresovima u znak 30.

10.5.2012.
8:29
VOYO logo

Čak i prije nego su tu počast izborili rezultatom na terenu, u Juventusu su nekoliko puta isticali da će uskoro proslaviti 30. naslov prvaka Italije.

Pobjedom nad Cagliarijem u nedjelju uz poraz Milana igrači su osvajanje 'scudetta' obilježili ispijajući šampanjac s brojkom 30, a i na klupskoj internet-stranici stoji kako se radi o jubilarnom 30. naslovu. Dva uzastopna trofeja u nacionalnom prvenstvu 2005. i 2006. godine zbog skandala oko namještanja utakmica poznatog pod nazivom Calciopoli oduzeta su torinskoj momčadi, no u Juveu to očito ne priznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Stare dameAndrea Agnelli najavio je iznenađenje na dresovima za iduću sezonu što su mediji u Italiji odmah shvatili kao dodavanje treće zvjezdice. "Ako se tako nešto dogodi, savez će znati reagirati u skladu s pravilima i povijesti klubova", izjavio je predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Giancarlo Abete. Predsjednik UEFA-e i nekadašnji igrač Juventusa Michel Platini se želio miješati u ovaj 'nesporazum'. "To je isključivo problem Talijana", rekao je Francuz.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xqn2fa Mnogi smatraju da se tim potezom Agnelli, koji je na čelu kluba tek dvije godine, želi dodvoriti navijačima. Trener novog prvaka Antonio Conte nije se dao uvući u priču o toj temi. "Koliko naslova? Meni je prvi", kratko je poručio Conte, dok je jasniji bio legendarni Alessandro Del Piero. "Neki naslovi će uvijek ostati u našim srcima jer su osvojeni na terenu, ali svi moramo poštivati odluke nadležnih", rekao je 37-godišnji napadač u svojoj zadnjoj sezonu u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo