'zaiskrilo' je i među klupama / Na kišnoj Rujevici Osijek prekinuo crnu seriju: sudac se ozlijedio, 'zaiskrilo' je i među klupama

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na Rujevici se u 23. minuti dogodila zanimljiva situacija kada se pomoć na riječkoj klupi morala ukazati glavnom sucu Goranu Gabrilu

22.10.2017.
21:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem susretu 13. kola Prve HNL Osijek je na Rujevici pobijedio Rijeku 2-1.

Bila je to prva pobjeda Osijeka u Rijeci nakon sedam godina i 13 uzastopnih poraza u prvenstvu i kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je povela u 55. minuti. Pavičić je oteo loptu neopreznom Baraću, pa lijepo proigrao Gavranovića koji s pet metara bez problema zabija za vodstvo prvaka. Uslijedio je veliki preokret. Gosti su u 62. minuti izjednačili golom Grezde koji je iz teške pozicije matirao Slugu. U 80. minuti Osijek je poveo nakon sjajnog pogotka Petra Bočkaja iz slobodnog udarca. Do kraja susreta Rijeka je pokušala izjednačiti, ali nije uspjela.

Na Rujevici se u 23. minuti dogodila zanimljiva situacija kada se pomoć na riječkoj klupi morala ukazati glavnom sucu Goranu Gabrilu. Gabrilo nije uspio nastaviti susret, pa je utakmicu do kraja odradio Marko Matoc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prvoga dijela 'zaiskrilo' je i među klupama. Verbalno su se sukobili trener Rijeke Matjaž Kek i pomoćni trener Osijeka Ivo Smoje, ali se situacija ubrzo smirila.

Rijeku u idućem kolu očekuje novi derbi gostovanje u Zagrebu protiv vodećeg Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 31 bodom, Rijeka ima 25 bodova na drugoj poziciji, a Hajduk i Osijek imaju po 24 boda. Na začelju je Rudeš sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo