NA IZLAZNIM VRATIMA REALA: / Nevjerojatan apsurd koči jedan od najvećih transfera ovog ljeta

Image
Foto: AFP, SERGIO CAMACHO

U trenutku kad ga Zinedine Zidane nije uvrstio u momčad za finale Lige prvaka više nego ikad postalo je jasno da će James Rodriguez napustiti Real Madrid.

13.6.2017.
11:07
AFP, SERGIO CAMACHO
VOYO logo

Kolumbijac je poslije senzacionalnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu stigao kao novi Galctico na Santiago Bernabeu.

I opravdao je očekivanja navijača kada je pod vodstvo Carla Ancelottija odigrao odličnu sezonu. Međutim, Talijan je nakon toga napustio Madrid, a naslijedili su ga Rafael Benitez, a potom Zinedine Zidane, kod kojeg je pao u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da planira promijeniti sredinu u potrazi za srećom, mnogi klubovi stali su u red. Najveći interes za sada pokazuju Manchester United i Chelsea. Kako javlja španjolski OK Diario Kolumbijac je navodno najbliže Unitedu, a prema informacijama koje su objavili Španjolci veznjak preferira odlazak na Old Trafford. Tvrde da je već došlo do usmenog dogovora, ali postoji jedan problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Rodriguez ima ugovor s Adidasom, a slavna sportska kompanija želi da nosi dres s brojem deset. Problem je što je vlasnik tog broja u Unitedu kapetan Wayne Rooney. Iako se dosta piše o njegovom odlasku iz kluba, Rooney navodno želi odraditi ugovor do kraja. To znači još dvije godine. Pitanje je sada kako će postupiti Jose Mourinho dođe li zastoja zbog ovog apsurda i hoće li biti prisiljen potjerati klupsku legendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo