Vatreni na cijeni: Velikani u igri za našim dvojcem

Hrvatski reprezentativci Dejan Lovren i Danijel Pranjić u zimskom prijelaznom roku mogli bi promijeniti svoje sredine.

12.12.2011.
17:30
VOYO logo

Talijanski dnevnik Gazzetta piše kako je predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas spreman prodati igrače koji "zarađuju previše, a pokazuju premalo". Iako se Lovren ne spominje izravno u tom kontekstu, potvrđuje se kako bi ga u svojim redovima željela Roma.

Doveden iz Dinama 2009. godine 22-godišnji stoper je pod ugovorom u Lyonu do 2014. godine, a Transfermarkt.de procjenjuje mu vrijednost na 7.25 milijuna eura. Osim Lovrena, Roma je zainteresirana i za dovođenje Argentinca Lisandra Lopeza, iako je malo vjerojatno da će njega Aulas pristati prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polako se raspetljava priča oko budućnosti hrvatskih nogometnih reprezentativaca u redovima minhenskog Bayerna. Prema najnovijim medijskim navodima, Ivica Olić definitivno će ostati do ljeta, dok je Danijel Pranjić bliže odlasku.

"To više nije na stolu. Ostat ću najmanje do ljeta", prenosi Olićeve riječi Sport1.de.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Pranjića, prema navodima Kickera, interes za njegovim dovođenjem pokazao je HSV. Iako su iz Bayerna najavili kako zbog male momčadi (23 igrača) ove zime neće prodati svog niti jednog igrača, Pranjić, koji traži klub u kojem bi imao minutažu kako bi se nametnuo izborniku Slavenu Biliću za Euro u Ukrajini i Poljskoj, mogao bi biti iznimka.

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo