MOŽE LI DINAMO IKOGA POBIJEDITI S VIŠE OD 1-0? / 'Želim uvjerljiviju pobjedu, moramo iskoristiti sve šanse'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon reprezentativne stanke nastavlja se hrvatsko prvenstvo, a u prvoj utakmici 16. kola Dinamo će u petak (18 sati) ugostiti Istru 1961.

17.11.2016.
14:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Modri i dalje kaskaju šest bodova za vodećom Rijekom i nemaju pravo na kiks. Iako imaju četiri ligaške pobjede u nizu, tri su ostvarili rezultatom 1-0, tako da se i ne može reći da igraju posebno uvjerljivo. Svjestan je toga i trener Ivajlo Petev.

Image
ALARMANTNO STANJE U MAKSIMIRSKOJ 128! Dinamo kreće u šoping: /

Ova pojačanja označena su kao spasonosna

Image
ALARMANTNO STANJE U MAKSIMIRSKOJ 128! Dinamo kreće u šoping: /

Ova pojačanja označena su kao spasonosna

'Jedini cilj - tri boda'

"Naravno, nadam se uvjerljivijoj pobjedi protiv Istre, s više golova. Želim da iskoristimo sve šanse koje budemo imali, a ne da zabijemo samo jedan gol. Istra je kompaktna ekipa, gledao sam je u nekoliko utakmica i nije uopće loša. Imamo svoj cilj i koncentrirat ćemo se na pobjedu", rekao je bugarski stručnjak na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petev je u posljednjih desetak dana bio bez velikog broja igrača koji su se raštrkali po raznim reprezentacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se i vjerujem da smo dobro iskoristili ovu stanku. Odradili smo dosta treninga i zadovoljan sam svim igračima. Nadam se da ćemo pokazati u utakmici s Istrom sve što smo radili. Naš je jedini cilj osvojiti tri boda", dodao je Petev.

Bez Stojanovića i Sose

U Dinamovoj momčadi već neko vrijeme nema ozlijeđenih Antolića, Goncala i Leškovića, a trener je pojasnio i kakvo je stanje s ostalim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo nekih zdravstvenih problema u momčadi. Stojanović i Sosa neće biti na popisu za utakmicu s Istrom, a svi su ostali spremni. Sosa je već tjedan dana izvan pogona zbog ozljede koljena, a Stojanović ima problema sa zadnjom ložom i znat ćemo više nakon magnetske rezonance. Nadam se da neće biti dugo izvan terena", zaključio je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo