MOURINHU VIŠE NITKO NE VJERUJE: / Portugalac je napokon na čelnoj poziciji, ali na ovom popisu nitko se ne želi nalaziti

Image
Foto: AFP

Mnogi navijači Uniteda ne pamte ovako loš ulazak u sezonu

3.10.2018.
13:20
AFP
VOYO logo

Prema procjenama engleskih kladioničarskih kuća, menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho uvjerljivo je najveći kandidat da prvi dobije otkaz u engleskoj nogometnoj Premier ligi ove sezone.

Pod Mourinhovim vodstvom United je u ovu sezonu ušao s najslabijim učinkom u prvih sedam kola u posljednjih 30 godina te sa samo 10 osvojenih bodova trenutačno zauzima 10. mjesto na ljestvici te stoga jedna kladionica daje omjer od samo 1.38 kako će upravo on biti prvi smijenjeni menadžer u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omjer je srušen

Iza Mourinha su menadžeri Southamptona Mark Hughes i Cardiff Cityja Neil Warnock s mjerom 7.00, dok je četvrti menadžer Newcastle Uniteda Rafael Benitez s omjerom 10.00.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho reacts ahead of the Champions League group H football match between Manchester United and Valencia at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 2, 2018. / AFP PHOTO / Lindsey PARNABY

"Sve do remija protiv Valencije u Ligi prvaka, omjer na otkaz Mourinhu bio je oko 2.00, ali nakon posljednjeg neuspjeha i sukoba s kapetanom momčadi taj je omjer dodatno srušen", izjavio je glasnogovornik te kladinice Joe Crilly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane, Conte, Wenger

Nakon 0-0 remija protiv Valencije na Old Traffordu u susretu 2. kola skupine H Lige prvaka, kapetan Uniteda Antonio Valencia označio je na Instagramu kako mu se sviđa njegova fotografija u potpisu koje je stajalo "vrjeme je da Mourinho ode". Kasnije se Valencia ispričao kako nije vidio potpis pod fotografiju.

Kao najveći kandidat za novog menadžera Uniteda slovi bivši trener madridskog Reala Zinendine Zidane na kojega je omjer 1.38, drugi je Talijan Antonio Conte, koji je prošle sezone vodio Chelsea, s omjerom 8.00, dok je treći na listi 69-godišnji Francuz Arsene Wenger, koji je vodio Arsenal od rujna 1996. do svibnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo