u svom stilu / Show na derbiju: Mourinho nasrnuo na Sarrijevog pomoćnika, a nije ostao dužan ni navijačima

Image
Foto: Twitter/Sky Sports League

Jose Mourinho bio je glavna zvijezda derbija kola kojeg su u subotu na Stamford Bridgeu odigrali njegov bivši i sadašnji klub

20.10.2018.
17:21
Twitter/Sky Sports League
VOYO logo

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali 2-2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade i tako otkinuo bod iz ruku svog bivšeg trenera Josea Mourinha koji sad sjedi na klupi Uniteda. 

Njegova reakcija nakon utakmice bila je tipična, nezadovoljna, puna upiranja prstom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo dobra utakmica, ali neke sudačke odluke doista ne shvaćam. Ne mogu vjerovati da je bilo šest minuta sudačke nadoknade, zašto!?", čudio se Mourinho nakon susreta.

Na samom kraju susreta umalo je došlo do velikog incidenta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kad je Barkley u posljednjoj, šestoj minuti sudačke nadoknade zabio pogodak za 2:2, jedan od pomoćnika Chelseajevog trenera Maurizija Sarrija slavio je ispred Unitedove klupe. Usput je nešto i dobacio Mourinhu, a Portugalac je potpuno izgubio živce. 

Naglo se ustao s klupe i krenuo fizički obračunati s pomoćnikom, a morali su ga zaustavljati njegovi pomoćnici, pomoćni sudac i zaštitari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom cijele utakmice navijači Chelsea su pogrdno skandirali Mourinhu, no ni on im nije ostao dužan. U svom stilu, nakon kraja utakmice ironično im je zapljeskao, a zatim im pokazao tri prsta, aludiravši na tri prvenstvene titule koje je s Chelseaom osvojio dok je sjedio na njihovoj klupi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo