MOURINHO TRAŽIO BILIĆEV BROJ: / "Šokirala me njegova poruka!"

Image
Foto: AFP

Među mnoštvom čestitki koje je primio nakon što je u utorak potvrđen kao novi trener West Hama, bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić je primio i jednu posve neočekivanu.

12.6.2015.
13:29
AFP
VOYO logo

Bilić je između 1996. i 1997. nosio dres West Hama, a isti mu je klub otvorio vratar Premierlige i kao treneru. Iako između Čekićara i Bluesa vlada veliko suparništvo, menadžera Chelseaja i jednu od najvećih trenerskih zvijezda današnjice to nije zaustavilo da čestita našem stručnjaku i poželi mu dobrodošlicu u Englesku.

Demba Ba posrednik

Mourinhu je Bilićev broj telefona dao senegalski napadač Demba Ba kojeg je hrvatski trener vodio prošle sezone u Beşiktaşu, a prije toga mu je u Chelseaju šef bio slavni Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokiralo me kad sam dobio poruku od Mourinha. Demba mi je poslao poruku da ga je Jose tražio moj broj. Bilo je to sjajno. Osjećao sam se 'vau'. Jose mi je u poruci napisao 'Drago mi je što ćeš biti ovdje i dobrodošao u Englesku'. Bio sam stvarno počašćen. Čovjek ima manire, što da kažem", rekao je Bilić u razgovoru za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo