Mourinho otkrio zašto je zvao Luku Modrića

29.7.2014.
11:35
VOYO logo

Spominjalo se čak i kako Jose Mourinho vabi Luku na povratak u London, ali u redove Chelseaja. Portugalac je to opovrgnuo.

"Ne, nisam zvao Modrića. Mislim, zvao sam ga, ali privatno. Da ga pitam kako je on, kako supruga, obitelj. Vi znate da ja cijenim Luku i njegove igračke kvalitete, odličan je i zahvalan igrač. Ali ne, on neće doći u Chelsea, on je igrač Reala i to će i ostati!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka neće, ali na platnom spisku njegove momčadi su dva mlada Hrvata Matej Delač i Mario Pašalić. Potonji je već na posudbi u Elcheu, a slično se sprema i Delaču.

"Pitate me za Pašalića? Za tog dečka imam samo riječi hvale, on je odličan igrač, on je naša velika nada i od njega u budućnosti očekujemo jako puno. Nažalost, zbog papirologije, a znate da su hrvatski igrači u Engleskoj još uvijek stranci, nije mogao ostati s nama. Otišao je u Španjolsku na posudbu, tamo će napredovati. Brzo će proletjeti ti mjeseci i uskoro će ponovno biti dio naše momčadi", nahvalio je Portugalac bivšeg hajdukovca u razgovoru za Sportske novosti i osvrnuo se na Delača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo tri fantastična golmana, zato za Delača trenutačno tu nema mjesta. Opet će otići na posudbu, tražimo mu adekvatan, jak klub i, da, na njega također računamo u budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo