MOURINHO POLUDIO NA NOVINARSKO PITANJE: / Odjurio s intervjua nakon svega 88 sekundi! 'Znate da sam drugačiji'

Image
Foto: Screenshot: Twitter
2.2.2017.
8:42
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Iziritiran jednim novinarskim pitanjem Jose Mourinho odjurio je s intervjua nakon sinoćnjeg ligaškog sraza 23. kola Premier lige između Manchester Uniteda i Hull Cityja (0-0). Ljut zbog remija i ogorčen na suđenje Mourinho očito nije imao živaca za pitanja na koja ne želi odgovoriti.

Bio ljut na glavnog suca dvoboja

Britanski tabloid Daily Mail javlja kako je portugalski stručnjak bio bijesan na glavnog suca dvoboja Mike Jonesa zato što je dopustio igračima Hull Cityja da zavlače vrijeme u posljednjim trenucima susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je Mourinho završio intervju nakon samo 88 sekundi davanja izjava pred kamerama BBC-a. Mourinho je poludio nakon pitanja o svojim pritužbama na suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pričajte istine. Vi ste javni servis, govorite istinu'

"Pričajte istine. Vi ste javni servis, govorite istinu. Ako to znači da morate napisati da Manchester United igra loše napišite to", rekao je Mourinho koji je istaknuo kako njegovi trenerski rivali Jurgen Klopp i Arsene Wenger imaju povlašteni sudački tretman. Šef Redsa Klopp vrištao je u lice četvrtom sucu tijekom susreta koji je bio odigran u utorak protiv Chelsea i završio remijem, pišu Britanci.

"Ne pitajte me pitanje na koje ne znam odgovor. Znate da sam drugačiji, gledam momčad iz hotela, zabranjen mi je dolazak na stadion."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga novinar je upitao Mourinha da komentira jednu sudačku odluku na što je on odgovorio:

"Ako ne razumijete nogomet, ne bi trebali imati mikrofon u ruci", te odjurio s intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo