Mourinho pokazao koliko je velik čovjek!

Trener Real Madrida, Jose Mourinho, na svojim presicama ima uglavnom ima probleme sa sedmom silom, no ovoga puta to nije bio slučaj.

17.3.2012.
17:23
VOYO logo

Francuz je već imao velikih problema s jetrom kada mu je zbog ustanovljenog tumora dio morao biti odstranjen. Transplantacija jetre bila je opcija još od početka liječenja prije godinu dana, prenosi španjolska Marca.

"Svi znamo da smo u ovome zajedno. Naši igrači će to pokazati. U ovome nema Real Madrida i Barcelone, nema klupskih boja, samo mladić kojem svi žele oporavak, te dug i sretan život nakon toga", dirnuo je Mourinho sve na presici i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Abidal je sjajan momak s prebogatom karijerom. Ako će ponovno moći zaigrati, super. No, ako ipak neće jer je situacija preozbiljna, onda mu samo možemo poželjeti dug i sretan život izvan nogometnih travnjaka", zaključio je strateg vodeće momčadi Primere.

Neimenovani dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva donirati će dio jetre potrebne za transplantaciju tog organa francuskom reprezentativcu i nogometašu Barcelone Ericu Abidalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima BBC-a Abidalov prijatelj iz dječačkih dana koji ima istu krvnu grupu kao i 32-godišnji branič Barcelone donirati će dio jetre potreban za transplantaciju na koju je Francuz primoran nakon što mu je lani operativnim zahvatom odstranjen tumor s jetre. Isti izvor prenosi kako postoji opasnost da Abidal, koji je nedavno produljio ugovor s katalonskim klubom, nakon operacije više nikada ne bude smio zaigrati profesionalni nogomet...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo