Mourinho objavio veliku vijest za sebe i Real!

'Znam da sam i iz Porta i iz Intera otišao nakon što sam osvojio Ligu prvaka, ali sada to nije slučaj', demantirao je Jose Mourinho priče da na kraju sezone odlazi iz Reala.

21.2.2012.
10:06
VOYO logo

Vodeća momčad španjolske lige Real Madrid u utorak će u osmini finala Lige prvaka gostovati u Moskvi gdje će igrati protiv moskovskog CSKA. Madriđani na gostovanje odlaze u odličnoj formi i prepuni optimizma, ali u sjeni nove Mourinhove svađe s novinarima.

Real je jedina momčad ovosezonskog izdanja Lige prvaka sa stopostotnim učinkom (šest pobjeda), s primljena samo dva gola. U posljednjih 30 susreta u svim natjecanjima imaju 27 pobjeda, a na svakoj su utakmici postigli barem jedan pogodak. Stoga su puni nade da bi nakon deset godina opet mogli otići do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči gostovanja u Rusiju Jose Mourinho opet je skrenuo pozornost na sebe. Iako je uobičajeno da novinari putuju s momčadi na tako daleka putovanja, portugalski strateg ovoga ih je puta izbacio iz aviona pa će novinari morati putovati u privatnom aranžmanu. Prije toga je novinarima zabranio dolazak na trening, a onda i svojim igračima zabranio davanje izjava.

Zato je sam sjeo pred 'sedmu silu' i u najavi susreta opovrgnuo informacije da bi, ako Real ove godine osvoji Ligu prvaka, mogao otići iz Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam i iz Porta i iz Intera otišao nakon što sam osvojio Ligu prvaka, ali sada to nije slučaj. Iz Porta sam otišao jer sam smatrao da je pravo vrijeme za odlazak, a odluku da ću napustiti Inter donio sam još prije finala", rekao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real će u Moskvi igrati bez Di Marie, Diarre i Altintopa, a domaćinima će nedostajati Akinfeev, Gonzalez, Cauna i Honda. Real i CSKA još se nikada nisu susreli, a ruska momčad ima odličan omjer protiv španjolskih klubova. U pet susreta nema ni jedan poraz, triput du pobijedili i dvaput remizirali.

U Rusiji je trenutačno zimska stanka pa bi činjenica da od početka prosinca nemaju odigranu niti jednu službenu utakmicu mogao biti veliki hendikep za CSKA, a njihova će prednost sigurno biti velika zima na koju gosti nisu navikli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica će sigurno biti teška, ali mi želimo pobjedu. Velike hladnoće nam ne smiju biti izgovor. Igrači moraju u utakmicu ući jake glave i pokazati pobjednički mentalitet. Svlačionica je ujedinjena i vrlo smo ambiciozni", rekao je Mourinho.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo