MOURINHO NIJE VIŠE TAKO POSEBAN: / Sramotni podatak šokirao sve navijače Uniteda

Image

Navijači Manchester Uniteda cijelo ljeto imali su razloga za zadovoljstvo.

19.9.2016.
18:35
VOYO logo

Prvo je objavljena vijest da će umjesto omraženog Louisa van Gaala na klupu sjeti Jose Mourinho. Dočekan je kao osoba koja će vratiti engleskog velikana na stazu slave koju je utabao sir Alex Ferguson. Portugalac je potom doveo četiri iznimna pojačanja: Erica Bailyja, Henrikha Mkhitaryana, Zlatana Ibrahimovića i kao šećer na kraju Paula Pogrbu.

Prve četiri službene utakmice vratile su entuzijazam u klub. United je u finalu Community Shielda slavio protiv prvaka Leicester Cityja, a onda su uslijedila tri prvenstvene pobjede. Potom je sve krenulo krivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samo tjedan dana snovi su se počeli rušiti kao kula od karata. Pep Guardiola i Manchester City uništili su gradske rivale na Old Traffordu, onda je nizozemski Feyenoord ukazao da nešto nije dobro u klubu, a Warfotrd je u nedjelju to potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Special One' postao je preko noći 'Not So Special One'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se nizom dobrih rezultata opet sve može okrenuti njemu u korist, navijače će za sada osim rezultata razljutiti još jedan podatak. Naime, objavljen je stastistički podatak prema kojem su nogometaši posrnulog velikana u prvh pet kola najmanje pretrčali od svih klubova Premier lige. Porazno za najskuplju momčad u Engleskoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo