MOURINHO NAKON RAZARANJA MANCHESTER UNITEDA: / 'Pa Đoković ovo stalno radi'

Image
Foto: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije izgledalo da će utakmica tako završiti nakon što je domaćin poveo u 2. minuti

5.10.2020.
9:32
Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

U derbiju četvrtog kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham je na Old Traffordu deklasirao Manchester United sa 6-1. Momčad Josea Mourinha nanijela je "Crvenim vragovima" jedan od najtežih domaćih poraza u povijesti kluba. Teže su stradali tek tri puta - 0-6 od Aston Ville u ožujku 1914. godine, 0-6 od Huddersfield Towna u rujnu 1930., te 1-7 od Newcastle Uniteda u rujnu 1927.

Tottenham je već nakon prvog poluvremena vodio s 4-1 postavši prvi klub nakon 1957. koji je na Old Traffordu u prvih 45 minuta zabio četiri gola. Zadnjima je to uspjelo upravo Spursima u susretu u kojem su slavili s 4-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Tottenhama Jose Mourinho je nakon utakmica dao posebno zanimljivu izjavu novinaru Sportkluba Nevenu Cvijanovići.

“Ovo je bila pobjeda u stilu novaka Đokovića, 6:1 prvi set”, konstatirao je novinar i izazvao smijeh kod Portugalca, poznatog teniskog zaljubljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Novak ovo radi stalno, ali nama nije tako lako postići ovakav rezultat. Protiv kluba kakav je Manchester United se to dogodi jednom u životu, jednom u karijeri", rekao je Mourinho i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da će mnogi reći kako smo dugo igrali s igračem više, ali dugo smo igrali i 11 na 11. Vodili smo 2:1, u potpunosti kontrolirali utakmicu i stvarali šanse", poručio je.

Nije izgledalo da će utakmica tako završiti nakon što je domaćin poveo u 2. minuti golom Brune Fernadesa iz jedanaesterca. No, samo pet minuta kasnije bilo je 2-1 za goste. U 4. minuti je Tanguy Ndombele izjednačio na 1-1, da bi Son Heung-Min u sedmoj zabio za 2-1. Novi problemi za "Crvene vragove" stigli su u 29. minuti kada je Anthony Martial isključen nakon što je udario Erika Lamelu. S igračem više londonski sastav je do kraja poluvremena zabio još dva gola, a strijelci su bili Harry Kane (31) i Son (37). U nastavku susreta Serge Aurier je u 51. minuti zabio za 5-1, da bi Kane u 79. minuti iz kaznenog udarca zaključio golijadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo