MOURINHO NAKON DESET GODINA PROGOVORIO O NEZABORAVNOM TRENUTKU S CAMP NOUA: / Napokon otkrio što je šapuno Pepu na uho

Image
Foto: Profimedia

Bilo je to jedno od najnapetijih polufinala u Ligi prvaka

22.5.2020.
8:44
Profimedia
VOYO logo

Ravno desert godina prošlo je otkako je Inter pod vodstvo JoseaMourinha osvojio Ligu prvaka nakon što su srušili Bayern s 2:0. Prije toga odradili su dva mitska obračuna s Pepovom moćnom Barcelonom koja je bila branitelj naslova.

Inter je nakon prve utakmice s prednošću od 3_1 stigao na užareni Camp. Nou. No, doživio je hladan tuš nakon što im je u 28. minuti isključen Thiago Motta nakon starta nad Sergijom Busquetsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku Mourinho je prišao Guardiolu i nešto mu šapnuo na uho. U intervjuu za Gazzettu dello Sport otkrio je što mu je rekao.

“U tom trenutku klupa Barcelone počela je slaviti kao da su prošli dalje. Pep je dozvao Ibru da porazgovaraju o taktici 11:10. Ja sam prišao i samo mu rekao: ‘Prerano ste počeli slaviti. Ovo još nije gotovo’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Utakmica je ostala u sjećanju kao primjer otpora teškoj opsadi Barcelone. Katalonci su do kraja susreta uspjeli zabiti samo jedan gol. U 84. minuti dao ga je Pique. Mourinho je ispričao kako mu nije bio plan odigrati tako defenzivno.

“Barcelona je izgubila 3:1 na San Siru i zaslužili smo pravo igrati kako želimo. Također, da se Pandev nije ozlijedio na zaigravanju započeo bi susret sa Sneijderom, Eto’om i Militom”, rekao je i tako dao do znanja da je htio igrati ofenzivnije nego što je to bio slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To mi je bio najljepši poraz u karijeri. Izgubili smo 1:0,ali smo slavili 3:2 u epskim uvjetima”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo