Mourinho objavio zašto je Modrića poslao na klupu

Trener Real Madrida Jose Mourinho objasnio je zašto je na poluvremenu utakmice protiv Espanyola izvadio iz igre hrvatskog nogometaša Luku Modrića i uveo umjesto njega Angela di Mariju...

17.12.2012.
8:53
VOYO logo

Real je u 16. kolu Primere na svome Santiago Bernabeuu odigrao samo 2:2 protiv gostiju iz Barcelone, a Modrić je u prvom poluvremenu, koje je završilo rezultatom 1:1, bio vrlo razigran. Imao je sjajnu priliku već u četvrtoj minuti, potom je u 27. minuti pogodio vratnicu, a sudjelovao je i u akciji kod pogotka Cristiana Ronalda. Španjolske je novinare stoga začudilo što ga je Mourinho odlučio zamijeniti. "Luka je odigrao svih 90 minuta protiv Celte u Kupu, a kad igra dvije utakmice u tri dana, ima problema. Boli me što sam ga morao izvaditi jer to nije zaslužio. Ali, bio je to strateški potez. Mislio sam da će Di Maria doprinijeti s klupe i napravio je to", rekao je portugalski stručnjak. Poslije novog prosipanja bodova Mourinho je i sam shvatio da vodeću Barcelonu više ne može dostići.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xvzplp "To je praktički nemoguće. Imaju deset bodova više, a mogu to povećati i na 13 (govorio je prije utakmice Barcelona - Atletico, op.a.). Ne trebamo brinuti o tome hoćemo li biti prvi, drugi ili treći nego kako početi igrati bolje", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo