MOURINHO IZGUBIO STRPLJENJE S NAJVEĆOM ZVIJEZDOM: / Portugalac šalje Francuza u PSG, objavljeno koga sve želi u drugom smjeru

Image

Spreman ga se odreći i iskoristiti kao mamac za dovođenje drugih pojačanja.

25.3.2018.
11:40
VOYO logo

Portugalac Jose Murinho gubi strpljenje s najvećom zvijezdom Manchester Uniteda i do prošle godine najskupljim igračem u povijesti Paulom Pogbom. Britanski Mirror piše da je Portugalac nezadovoljan Francuzom zbog promjenjive forme, ali i da se veznjak ne slaže s idejama slavnog trenera.

Zbog toga ga se Mourinho, navode, spreman odreći i iskoristiti kao mamac za dovođenje drugih pojačanja. Među njima su Marco Verratti, Raphael Varane, Toni Kroos, Juventusov lijevi bek Alex Sandro i branič PSG-a Marquinos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni trener navodno je pod velikim pritiskom da sljedeće sezone na Old Trafford donese barem jedan veliki trofej, a klub će mu za to osigurati dodatnih 200 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među igračima koji bi mogli napustiti momčad posljednjih dana spominju se Luke Shaw, Matteo Darmian, Chris Smalling, Juan Mata i Daley Blinda. Također, upitan je ostanak Francuz Anthonyja Martiala i Marouanea Fellainija, dok Michalel Carrick na kraju sezone ide u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo