MOURINHO I MODRIĆ OPET ZAJEDNO? / Španjolci se raspisali o povratku Portugalca na Santiago Bernabeu

Image
Foto: AFP

Portugalski stručnjak našao se na radaru bivšeg kluba.

19.12.2018.
13:00
AFP
VOYO logo

Samo dan nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu počela su nagađanja gdje će Jose Mourinho nastaviti trenersku karijeru. Svjetski mediji trenutačno prenose informaciju koju je objavio El Pais prema kojoj Real Madrid želi da upravo on zamijeni Santiaga Solarija.

Autor knjige o Mourinu, Diego Torres, tvrdi da se predsjednik Florentino Perrez posebno zalaže za povratak Portugalca na Santiago Bernabeu. Također, navodno u klubu vjeruju da su njegove liderske sposobnosti u skladu s Realovom ambicijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak u listopadu

El Pais podsjećaju da je generalni menadžer kluba Jose Angel Sanchez još u listopadu kontaktirao Mourinha kako bi provjerio što misli o povratku u Madrid. Klub mu je navodno ponudio godišnju plaću od 20 milijuna eura te završnu riječ kad su u pitanju pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni europski prvak ne bi ga, inače, imenovao prije 1. lipnja jer bi u tom slučaju morali Unitedu platiti pet milijuna eura.

U međuvremenu, Marca i El Mundo objavili su da je vodstvo Reala održalo sastanak nakonn što je Mourinho dobio otkaz. Na njemu su, tvrde, raspravljali o povratku Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo