razgovarali o ženama / Ćiro: 'Mourinho me poljubio kad je odlazio, rekao sam mu 'nemoj, i ti ćeš sad biti peder!''

'On je jedan humani čovjek, vrlo osjetljiv i nježan. Kad je odlazio poljubio me, a ja sam mu vikao 'nemoj to raditi, i ti ćeš bit peder', ispričao je Ćiro

25.3.2017.
16:05
VOYO logo

U 5. kolu kvalifikacija za svjetsko nogometno prvenstvo Hrvatska je na Maksimiru svladala reprezentaciju Ukrajine s minimalnih 1-0 i zakoračila prema Rusiji.

Utakmicu je u Zagreb došao pogledati i portugalski stručnjak i aktualni trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, a na tribini je sjedio uz našeg legendarnog trenera Ćiru Blaževića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam privilegiju da sjedim uz najboljeg trenera na svijetu Mourinha, zajedno smo konstantirali da je to bila jedna moderna, suvremena i beskrupulozna predstava naše reprezentacije. Hrvatska je pobijedila sa minimalnim rezultatom, moglo je biti i više, zaslužili smo to i imali smo puno prigoda za to. Ne zaboravimo, Ukrajina nas je sve iznenadila. Oni su jedna vrlo homogena ekipa, ali naši igrači su dobro odgovorili na njegove pokušaje. Ne smijemo zaboraviti ni na besprijekorne navijače koji su uistinu davali našim nogometašima novi impuls, i oni su se tako i ponašali. Jako sam zadovoljan i oduševljen jer se Hrvatska predstavila u civiliziranom i kulturnom svjetlu, i to s reprezentacijom koja pripada vrhu svjetskog nogometa. 

O čemu ste razgovarali s Mourinhom, što vam je imao za reći?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer sam ga prvi put sreo, bio sam počašćen kad je on tražio da se upozna samnom. Savršeno govori francuski pa smo bez problema razgovarali i ostavio je na mene neusporedivo bolji dojam od onoga kojeg sam ranije stekao o njemu. On je jedan humani čovjek, vrlo osjetljiv i nježan. Kad je odlazio poljubio me, a ja sam mu vikao 'nemoj to raditi, i ti ćeš bit peder!'.

Jeste li komentirali utakmicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo previše, kad smo zabili gol, on je rekao 'to bi trebalo biti to'. No, prije toga pričali s njegovim velikim prijateljem Mijatovićem i Šukerom, ti razgovori su išli malo mimo nogometa.

O čemu ste razgovarali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ženama, kad već želite čuti. Bio sam jako znatiželjan kako se s time hrva, on ima kćerku i sina te ženu koju voli. Ali, jedan takav čovjek mora imati i nešto sa strane pa smo se zafrkavali na taj račun. 

A znate li nešto o pregovorima s nekim od naših igrača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije istina, nije zato došao ovdje. Došao je jer ga je Zagreb zaintrigirao, sve što se ovdje događa. Zadnji put je bio ovdje kad je vodio Real Madrid pa nije imao vremena. Sad je izašao pa su ga odmah novinari obrušili, ali iz Hrvatske će odnijeti najljepše uspomene. 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo