MOURINHO DOVODI PRVOG HRVATA NA OLD TRAFFORD? /

Portugalac opasno zagrizao za slavnog Vatrenog

Image
Foto: AFP

On se spominje kao druga opcija.

13.6.2018.
8:32
AFP
VOYO logo

Gotovo cijelo prošlo ljeto Manchester United pokušavao je uvjeriti Ivana Perišića da potpiše za njih. Krilni napadač na kraju je odlučio ostati vjeran Interu te je tako propustio postati prvi Hrvat na Old Traffordu.

Talijanski Calciomercato sada javlja da da je Jose Mourinho zainteresiran za Marija Mandžukića no za sada Vatreni nije dobio konkretnu ponudu. Iz Juventusa su u nekoliko navrata javno poručili da ga žele zadržati, ali i da mu neće stvarati probleme odluči li se na promjenu sredine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele ga zadržati

“Juventusovo pravilo je uvijek pokušati sve učiniti kako bi igrač bio zadovoljan. Pogotovo ako zatraži odlazak iz kluba ili kad dođe do pomanjkanja motivacije. U ovom trenutku ne postoji takav igrač i moram reći da će Mario Mandžukić biti Juventusov igrač sljedeće sezone”, poručio je krajem prošlog mjeseca Juveov šef Giuseppe Marotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se trenutno nalazi u Rusiji gdje se priprema za prvu utakmicu Svjetskog prvenstva s Nigerijom ove subote. Očekuje se da će odluku o klupskoj budućnosti donijeti nakon što Hrvatska završi svoj nastup na smotri najboljih.

On se, prema istom izvoru, inače, spominje kao druga opcija. Navodno je prva francuski napadač Kylian Mbappe, ali malo tko vjeruje da će ga uspjeti dovesti iako je PSG pod istragom zbog mogućeg kršenja financijskog fair-playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo