MOURINHO DEMANTIRAO LOŠE ODNOSE S POGBOM: / 'U dvije godine koliko je tu nikad nisam bio ovako zadovoljan s njim'

Image
Foto: AFP

Veznjak Manchester Uniteda ovih je dana dao naslutiti da u svlačionici postoje problemi, ali Mourinho je to demantirao

17.8.2018.
17:29
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho izjavio je da nikad nije ovako sretan zbog Paula Pogbe i dodao da će veznjak ostati kapetan u utakmici protiv Brighton and Hove Albiona, usprkos njegovim komentarima prema kojima je nezadovoljan na Old Traffordu.

Pogba je prošlog tjedna izazvao puno medijske pažnje kada je nakon što je proglašen za igrača utakmice protiv Leicester Cityja rekao da će se uvijek boriti za navijače i ekipu, ali i istaknuo kako postoje stvari koje smije i stvari koje ne smije reći, inače bi mogao biti kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tim komentarima dalo se zaključiti kako postoje problemi u svlačionici Uniteda, a kako je poznato da su Mourinho i Francuz već imali nesuglasice kada ga je Portugalac izostavio za ključne utakmice protiv Liverpool i Seville, bilo je logično zaključiti kako se nešto događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho sve demantira

Usprkos spekulacijama, menadžer Uniteda sugerira da je u potpunosti zadovoljan s Pogbom i demantira postojanje tenzija.

"Istina je samo da samo zajedno dvije godine i da nikad nisam bio sretniji zbog njega. To je istina.", rekao je Mourinho na konferenciji za medije prije utakmice 2. kola Premiershipa protiv Brighton Hove Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu tražiti više od njega. Došao je na trening odmah u ponedjeljak i odradio tri dana treninga prije utakmice s Leicesterom. Tražio sam njegovu podršku, njegov doprinos u važnim utakmicama kada je ekipa bila u problemima i on je odigrao iznad očekivanja. Kad kaže da je to napravio za navijače, to je ono što želiš, ne mogu biti sretniji od toga.", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo