'Mogu se usr... u gaće ako odlučim napisati knjigu!'

Četiri godine trajala je ljubav između zločestog dečka engleskog nogometa Joeyja Bartona i Newcastlea. Onda je ljetos Barton napustio klub sa St.

1.12.2011.
14:11
VOYO logo

Od prošlog ljeta traju polemike između Bartona i čelnika Svraka zašto je došlo do raskida suradnje. Barton optužuje vlasnika Mikea Ashleyja i predsjednika Dereka Llambiasa da su ga otjerali zbog nesporazuma oko isplate bonusa, a oni, naravno tvrde suprotno.

"Llambias je idiot i nema stila. Ako želi da se podvrgnemo detektoru laži uživo na televiziji, ja sam spreman. Ne samo da imam neoborive količine pismenih dokaza da sam u pravu, nego i šest drugih igrača koji će to potvrditi. Spreman sam, Derek. Ako je sada zabrinut, on i njegov debeli prijatelj (Ashley, op.a.), mogu se usr... u gaće ako odlučim napisati knjigu. Tada se neću suzdržavati spram ta dva lutka", rekao je Barton, dok su mu iz Newcastlea poručili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši odvjetnici se bave tom problematikom, a ja bih Joeyja ohrabrio da se koncentrira na svoj nogomet u Queens Park Rangersima. U tjednu kada je preminuo jedan od Newcastleovih najomiljenijih nogometaša Gary Speed razočaravajuće je što Joey opet zbog ovakvih riječi dolazi na naslovnice. U ovom tjednu, od svih tjedana, nismo spremni za javni verbalni rat s njim. Naše misli i pažnja ostaju uz obitelj i prijatelje Garyja Speeda", izjavio je Llambias.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo