'MOGAO SAM SAM IGRATI ZA FRANCUSKU, ALI IGRANJE ZA BOSNU MI JE ODUVIJEK BIO SAN': / Juventusov umjetnik otkrio što je moglo biti

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - News

Karijera u reprezentaciji mogla mu je izgledati potpuno drugačije

23.5.2019.
21:39
Profimedia, Zuma Press - News
VOYO logo

Nogometaš talijanskog prvaka Juventusa i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić govorio je u sklopu klupske radionice i otkrio nepoznat detalj iz svoje karijere.

Image
Foto: AFP

Juventus' forward from Croatia Mario Mandzukic (L) celebrates with Juventus midfielder Miralem Pjanic after scoring during the UEFA Champions League Group D football match Juventus vs Sporting CP at the Juventus stadium on October 17, 2017 in Turin. Juventus won 2-1. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Prvo je Pjanić nahvalio svojeg bivšeg trenera u Juveu Massimiliana Allegrija koji će nakon pet godina na kraju sezone napustiti klupu Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvijek je bio izvrstan dok nas je vodio. Nije lagano upravljati skupinom igrača, ali njemu je uvijek uspijevalo', rekao je, a zatim otkrio da mu je karijera još na samom početku mogla otići u drugom smjeru.

Nije išao protiv sna

'Mogao sam igrati za Francusku. Iz sportske perspektiveto bi bila najbolja stvar za mene. S 18 godina, dok sam igro u Lyonu, pristupili su iz njihovog saveza i bili su zainteresirani, ali na njihovu žalost već sam se odlučio za Bosnu, a igranje u tom dresu mi je oduvijek bio sam', otkrio je Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo