MOGAO BI SE DOGODITI SENZACIONALAN PREOKRET NA MERCATU: / Chelsea sprema ponudu kojom bi Cityju 'ukrali' dogovorenog igrača

Image
Foto: AFP

U sjeni događanja u Rusiji kuha se velika priča

7.7.2018.
8:38
AFP
VOYO logo

Prijelazni rok će s krajem Svjetskog prvenstva u Rusiji krenuti punom parom jer će klubovi loviti nogometaše koji su se iskazali u Rusiji, a neki od njih već su i napravili transfere. Međutim, jedna od napetijih priča mogla bi se dogoditi na relaciji Chelsea - Napoli - Manchester City.

Chelsea lovi Sarrija

Kako tvrdi Sportitalia, Chelsea bi mogao Cityju preoteti Jorginha jer žele njegov transfer iskoristiti kao "polugu" kojom bi olakšali dolazak Maurizia Sarrija iz Napolija. Nije tajna da je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis vrlo težak pregovarač, a i engleski mediji su se s time upoznali posljednjih tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele prestići City

Sarri je još uvijek pod ugovorom, a njegova otkupna klauzula od 8 milijuna eura nedavno je istekla pa je sve izglednije kako će upravo on zamijeniti Contea u Chelseaju. U isto vrijeme, Jorginho je nadomak transfera u Manchester City za 55 milijuna eura već mjesec dana, ali transfer i dalje nije zaključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hysaj kao drugi izbor

Sportitalia tvrdi da bi oba problema mogla biti riješena ako Chelsea ponudi 60 milijuna eura za Jorginha i ukrade ga Napoliju. U tom slučaju Napoli bi imao još jedan argument za to da pusti Sarrija. Druga opcija bi bio albanski bek Elseid Hysaj koji je za Sarrija igrao u Empoliju i u Napoliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo