TRAŽE NOVOG LIDERA, ALI... / Modriću bi ovo moglo biti veliko razočaranje. Vatreni neće biti kapetan Real Madrida, evo i zašto

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nameće se pitanje zašto kapetanska traka nije otišla Luki Modriću

5.8.2021.
13:34
Profimedia
VOYO logo

Otkako je početkom prošlog mjeseca Sergio Ramos napustio Real Madrid, klub je u potrazi za novim kapetanom i liderom momčadi. Real još uvijek nije službeno objavio tko će biti novi kapetan, ali Marca tvrdi kako će to najvjerojatnije biti Karim Benzema.

Benzema bi tako trebao biti prvi stranac kapetan Reala nakon više od stotinu godina. Posljednji stranac koji je nosio traku bio je Gvatemalac Federico Revuleto, a bilo je to godine 1904.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, nameće se pitanje zašto kapetanska traka nije otišla Luki Modriću, veznjaku koji je prošle sezone bio možda i najbolji igrač Reala i koji se svakako može smatrati liderom momčadi.

Image
Image

Zašto ne Luka?

Ipak, Marca objašnjava kako u Realu traku dobivaju oni s najdužim stažem u klubu. Zbog toga ju je do sada nosio Ramos, a nakon njega najveći staž ima Benzema koji je došao u Madrid 2009. godine, dakle, tri godine više od Luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tehnički gledano, traka bi trebala pripasti Marcelu koji je u klubu duže od Benzeme, ali on nije u planovima Carla Ancelottija pa će traku vjerojatno dobiti Francuz.

Dokapetan bi, ako računamo po stažu, trebao biti Nacho Fernandez koji je ponikao u klubu i karijeru je započeo 2009. godine u B momčadi Reala. Modrić bi onda kapetan trebao biti ako nitko od spomenutih igrača nije na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo