MODRIĆEVA TUGA: / "Očito imamo problem sa stavom, teško je ovo objasniti"

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Luka Modrić nije skrivao razočaranje nakon još jedne loše utakmice Real Madrida i gostujućeg poraza od Villarreala u 15. kolu španjolskog prvenstva (1:0).

14.12.2015.
9:06
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Pobjednički je pogodak u nedjeljnoj utakmici postigao Roberto Soldado već u osmoj minuti i to baš nakon pogreške Modrića koji je izgubio loptu. Madriđanima je poraz pao tim teže kad se uzme u obzir da su imali priliku smanjiti zaostatak za Barcelonom koja je dan ranije odigrala samo 2:2 protiv Deportiva.

"Stvari se mogu promijeniti"

"Nismo krenuli dobro. Prvo poluvrijeme je bilo jako loše, u drugom smo se popravili, ali nismo uspjeli iskoristiti prilike. Propustili smo dobru šansu da se približimo Barceloni i Atleticu. Sada zaostajemo pet bodova, ali nastavit ćemo se boriti", rekao je Modrić nakon utakmice španjolskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je nekoliko dana ranije deklasirao Malmö (8:0) u Ligi prvaka i mnogi su pomislili da je to najava izlaska iz krize, ali protiv Villarreala je stiglo bolno prizemljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo podcjenjivati Malmö, ali ipak je Villarreal bio utakmica u kojoj smo trebali pokazati kvalitetu. Teško je objasniti što se dogodilo, očito imamo problem sa stavom. Tužni smo, nismo očekivali da ćemo izgubiti, ali vjerujemo da se stvari mogu promijeniti. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice (Rayo Vallecano, Real Sociedad) i završiti godinu na pozitivan način. Nadamo se da će 2016. biti bolja", zaključio je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo