A TEK MU JE 37 / Modrić oduševio protiv Citya, pogledajte najbolje poteze kapetana Vatrenih: 'Stvoren je za ovakve utakmice'

Image
Foto: Profimedia

Jedan od ključnih igrača Kraljevskog kluba vratio se u prvu postavu nakon ozlijede.

10.5.2023.
9:14
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić dobio je 87. minuta u polufinalu Lige prvaka u kojem su u Madridu snage odmjerili Real i Manchester Cityju. Utakmica je završila bez pobjednika (1:1), a za Modrića, koji se našao u prvoj postavi prvi put nakon ozlijede bedrenog mišića lijeve noge, ovo je bila prva utakmica s većom minutažom nakon čudesnog oporavka od ozlijede.

Image
KONTROVERZNA ODLUKA /

Je li Real teško oštećen? Mnogi tvrde da je zbog ovoga sudac trebao poništiti Cityu gol

Image
KONTROVERZNA ODLUKA /

Je li Real teško oštećen? Mnogi tvrde da je zbog ovoga sudac trebao poništiti Cityu gol

Kapetan Vatrenih i jedan od ključnih igrača Carla Ancelottija nakon remija s jednim od najvećih favorita Lige prvaka istaknuo je kako je zadovoljan svojom igrom, a s njim se složio i talijanski strateg na klupi Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećao sam se dobro. Odigrali smo dobru utakmicu, znali smo da će oni imati loptu u svom posjedu, ali nisu stvarali brojne prilike pred našim golom.  Mi smo imali više prilika i šteta što su nam zabili taj pogodak. Mislim da smo zaslužili više. No dobro, 1:1 je otvoren rezultat i idemo na uzvrat putujemo puni želje, samopouzdanja i vjere u pobjedu", rekao je Modrić nakon utakmice, a sličnog je razmišljanja bio i Ancelotti:

"Modrić i Kroos su stvoreni za najveće utakmice kao što je ova. Oni ih vode, udaraju im ritam i to su radili i protiv Cityja. Takvi igrači su ključni u ovakvim mečevima. Svaka čast mladima, Camavingi, Rodrygu i Viniciusu, ali Modrić i Kroos su im dali presudnu pomoć, kao i uvijek. Uopće se nismo fokusirali na Haalanda. Daleko bitnije bilo nam je zaustaviti De Bruynea i Gündogana između linija. Modrić, Kroos i Valverde tu su napravili sjajan posao", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sažetak Modrićevih najboljih poteza protiv Citya možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo