MODRIĆ PRODAO MAJSTORIJU I ZARADIO OVACIJE NAVIJAČA: / 'Bio je to magičan potez Realova gospodara sredine'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac zaigrao je prvi put otkako je dobio Zlatnu loptu.

10.12.2018.
15:08
AFP
VOYO logo

U susretu 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio 'fenjeraša' Huescu 1-0, a Luka Modrić je igrao do 65. minute. Na njegov nastup osvrnula se madridska Marca.

"Sa Zlatnom loptom u ruci, Modrić je bio gospodar sredine terena Reala, koji je rano poveo i zatim se opustio. U drugom poluvremenu je pao, kao i cijela momčad, ali bez obzira na to, iz igre je ispraćen ovacijama El Akcoraza", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalan lažnjak

U drugom tekstu su se pak osvrnuli na njegovu akciju kada je gurnuo loptu kroz noge svom čuvaru Moiju Gomezu.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (L) vies for the ball with Huesca's Argentinian (R) forward Chimy avila during the Spanish league football match between SD Huesca and Real Madrid CF at the El Alcoraz stadium in Huesca, on December 9, 2018. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)

"Luka Modrić zaigrao je po prvi put otkako je osvojio Zlatnu loptu te je imao još jedno dobro poslijepodne unatoč uskom terenu i vjetru. Dobro je čuvao loptu te je pokazao je da može izvesti magičan potez, kao tunel u prvom poluvremenu. Bilo je iznenađenje što ga je Solari izvadio iz igre u 65. minuti, ali domaća publika nagradila je njegovo postignuće ovacijama dok je izlazio s travnjaka", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid u srijedu u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka igra s s moskovskim CSKA pa će Modriću i društvu to bili prilika za osvetu za poraz u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo