LUKA MODRIĆ POSLAO OŠTRU PORUKU SUIGRAČU: / 'On je odrastao čovjek, mora znati što želi u životu'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bale se jako zamjerio navijačima Reala kad je rekao da mu ne bi smetalo da igra golf u Madridu dok mu ne istekne ugovor. Otad je na ratnoj nozi i s klubom i s navijačima

10.9.2020.
18:51
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić dobio je zasluženi odmor od reprezentativnih obaveza kako bi se odmorio i pripremio za novu sezonu.

U pauzi je dao nekoliko intervjua te proslavio rođendan, a u jednom od tih intervjua, onom za The Times, govorio je o svom suigraču Garethu Baleu, koji nikako ne želi otići iz Real Madrida, iako tamo ima velik ugovor i klub oštećuje za velik novac iz sezone u sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je teška situacija za njega i za Real Madrid. Gareth mora znati što želi. On je odrastao čovjek i mora odlučiti što je najbolje za njega", rekao je Modrić.

Image
DALIĆ OPET UDARIO PO IGRAČIMA TE NAJAVIO: /

'Vrijeme je da napravim ono što sam napravio prije Svjetskog prvenstva u Rusiji'

Prijatelji iz Tottenhama

Njihova povezanost seće još u dane dok su dijelili svlačionicu u Tottenhamu. Sdbina ih je spojila u Realu, no Bale će vječno biti upamćen kao transfer-promašaj stoljeća, dok će Luka biti upamćen kao istinska legenda kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je Gareth još uvijek sjajan igrač i ima još što pokazati u nogometu. Sve ovisi o njemu i ima li dovoljno želje za nastavak", rekao je Modrić.

Bale se jako zamjerio navijačima Reala kad je rekao da mu ne bi smetalo da igra golf u Madridu dok mu ne istekne ugovor. Otad je na ratnoj nozi i s klubom i s navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da on još uvijek može biti važan igrač u momčadi", zaključio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo