MODRIĆ OVO NIKAD NIJE NAPRAVIO: / Real se naklonio kapetanu Vatrenih podsjetivši sve na nešto od njega dosad neviđeno

Image
Foto: AFP

U trenucima kada se Real pati Modrić je natjerao španjolske medije da ga ponovno hvale

21.1.2019.
21:05
AFP
VOYO logo

Gotovo šest i pol godina je Luka Modrić stanovnik Madrida i igrač tamošnjeg Reala. Za klub bogate povijesti i nakrcane riznice trofeja Modrić je brzo postao igrač koji trofeje donosi i bogatu povijest čini još bogatijom.

Za ukupno petnaest trofeja pomogao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji nogometaš svijeta povisiti brojku klupskih nagrada od tog ljeta 2012. kad je stigao u Real po transferu iz Tottenhama. Najbolji nogometaš svijeta, znaju to svi navijači kluba i zaljubljenici u nogomet, za Real vrijedi mnogo više od statistike koja kaže da je ostvario 43 asistencije i zabio 'tek' šesnaest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 284 utakmice 16 golova

Posebno je stoga zanimljivo vidjeti podatak na koji podsjeća Realova službena internetska stranica navodeći da je igrač koji je odigrao 284 utakmica za klub po prvi put u karijeri u tom dresu povezao dvije utakmice na kojima je bio strijelac. U trenucima kada se Real pati na travnjaku Modrić je zabio Betisu i Sevilli, natjerao španjolske medije da ga ponovno hvale, i administratore Realovih web-stranica da istaknu za njega nesvakidašnji podatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo